Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Àmplia participació catalana a l’Open d’Holanda de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 11333
24.08.2009

FIPPAÀmplia participació catalana a l’Open d’Holanda de Pitch & Putt

Catorze jugadors i jugadores de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) van participar a l’Open d’Holanda de Pitch & Putt que es va jugar a Bussloo del 14 al 16 d’agost
Catorze jugadors i jugadores de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) van participar a l’Open d’Holanda de Pitch & Putt que es va jugar a Bussloo del 14 al 16 d’agost.

La competició en la categoría absoluta va ser guanyada per d’irlandès Ian Farelly que va fer un total de 143 cops. En segona posició van quedar empatats els holandesos Ralf Kwant i Patrick Lunning a Quatre cops del líder. El primer jugador de la FCPP va ser Iñaki Iruskieta del P&P Vilassar (Maresme) en desena posició.

El millor paper fet pels catalans va ser la quarta posició aconseguida per Abby Nachshon en la categoría femenina i el tercer lloc de Daniel Moscatel en juvenils . Els dos són jugadors del P&P Lleida (Segrià). La guanyadora femenina va ser l’holandesa Herma Kleinlugtenbeld i el guanyador juvenil el també holandès Jeroen Huberts. L’èxit de la primera edició de l’Open preveu que es pugui repetir en el 2010.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC