Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24901
30.10.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

O’Donovan i Darcy  guanyen el III International Pairs a Lloret

Els dies 4 i 5 d’octubre es va jugar al Pitch & Putt Lloret Papalús, la III edició del International Pairs Tournament. Hi van participar 65 parelles provinents de diferents associacions europees.

El dissabte a les 8.30h del matí es donava el tret de sortida a la primera de les 3 voltes de la competició, es jugava sota la modalitat greensome, modalitat que de primer cop es juguen les dues boles, s’escull la millor i es segueix fent un cop cada jugador. Cinc parelles van fer el mateix resultat 46 cops, van ser els irlandesos Mullaney – Kavanagh, Walsh – Scannel i O’Donovan – Darcy, els andorrans Segura – Segura i els catalans Serra – Giménez.

La segona volta de la competició, es va jugar sota la complicada i exigent modalitat foursome, és una modalitat que es juga un cop cada un, la mateixa bola. El millor resultat el va fer la parella local Manel Martínez i Miquel Roger que van fer un gran resultat de 7 cops sota par, seguits de Colin Somers i Ian Farrely, Liam O’Donovan i Paxcelli Darcy,  i els catalans Josep Martínez i Enric Sanz i Manuel Amor i Carlos Vilardell que tots van fer 4 sota par.

Un cop finalitzada la primera jornada de joc, liderava provisionalment la taula de la classificació general la parella d’irlandesos O’Donovan i Darcy amb un total de 96 cops, seguits dels catalans Martinez i Roger i Martinez – Sanz, totes 2 parelles amb un cop més.

El diumenge al matí s’iniciava amb retard la tercera volta de la competició, per les fortes pluges que havien caigut durant la nit i a primera hora del matí. Finalment el sol es va deixar veure i va acabar amb un temps primaveral. La última volta de la competició, es va jugar sota la modalitat fourball. Cada jugador jugava la seva bola i comptabilitza el millor resultat.  El millor resultat d’aquesta volta el van fer Walsh i Scannel amb 9 cops sota par, seguits de Salcedo i Grimal, O’Donovan i Darcy i Amor i Vilardell tots ells amb un cop més.

Finalment la parella d’irlandesos Liam O’Donovan i Paxcelli Darcy es van emportar el títol del Campions del III International Pairs Tournament amb un total de 143 cops. La segona posició va ser pels també irlandesos John Walsh i Chris Scanell amb 144,  tercers els catalans Josep Martinez i Enric Sanz amb 145 i en quarta posició el Jordi Serra i el Daniel Giménez amb 148.

 

Classificació

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC