Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

V Open Internacional de Pitch & Putt d’Andorra de l'11 al 13 de setembre

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 26907
29.07.2015

FIPPAV Open Internacional de Pitch & Putt d’Andorra de l'11 al 13 de setembre

V Open Internacional de Pitch & Putt d’Andorra de l'11 al 13 de setembre al P&P Xixerella. Inscripcions a partir de dilluns 3 d'agost

Les inscripcions al Vè Open Internacional d’Andorra per a jugadors catalans es podran realitzar a partir de les 0 hores del dilluns 3 d'agost amb el mòdul d'inscripcions online de la web www.pitch.cat. En cas d'exhaurir les places disponibles, s'adjudicaran les places per ordre d'inscripció. La confirmació de places serà responsabilitat de l'organització de la compteció. Inscripcions fins diumenge 30 d'agost.


V Open Internacional de Pitch&Putt d’Andorra
11 – 13 Setembre 2015
Camp de P&P Xixerella Park – Andorra



JUGADORS / PARTICIPANTS

El Vè Open Internacional d’Andorra està reservat a tots els jugadors afiliats a la FIPPA en possessió de la respectiva llicència de la seva associació/federació vàlida per 2015. L’Open està obert a un màxim de 108 jugadors (mínim 60).

Les places inicials per la inscripció de jugadors són: 
• 5 jugadors per cada organització membre de la FIPPA 
• 30 jugadors afiliats a l’AAPP 
• 10 places reservades al comitè organitzador. 

Jugadors estrangers: Els jugadors estrangers tindran plaça assegurada. Sol·licitar la inscripció a travès de la seva federació o associació. 

Jugadors d’Andorra: Segons disponibilitat, obtenen plaça per ordre de l’ultim rànquing finalitzat (2014-15). Sol·licitar la inscripció a travès de l’AAPP. 

FORMAT DEL TORNEIG I PROGRAMA PROVISIONAL 

Format del torneig: Strokeplay scratch, 54 forats, 3 rondes 
Reglamentació: Regles segons reglamentació FIPPA 2014-17 

Divendres 11 Tot el dia, rondes de pràctiques 
Divendres 11 20h, Cerimònia de benvinguda, publicació de grups de joc 
Dissabte 12 2 rondes, 36 forats (dinar inclós) 
Diumenge 13 Ronda final de 18 forats 
Diumenge 13 Cerimònia de cloenda i aperitiu 

L’ordre i grups de joc per les rondes de dissabte es farà per sorteig, amb una primera sortida a les 8h del matí des del tee 1 amb intervals de 10 minuts. La segona ronda tindrà el mateix ordre i grups i s’iniciarà a les 14h. L’ordre de joc de la ronda final de diumenge, s’anunciarà dissabte a les 20h aproximadament. 

En el cas de haver més de 72 participants inscrits, el Comitè de Competició es reserva el dret de modificar l’ordre de joc a sortida simultànea.

PREMIS

El 30% de les inscripcions es destinaran a premis en metàl·lic i trofeus, assegurant uns premis en metàl·lic mínims de: 

Absolut 
Campió 500 € + trofeu 
2n 400 € + trofeu 
3r 300 € + trofeu 
4rt 200 € + trofeu 
5è 100 € + trofeu 

Ladies 
Campiona 200 € + trofeu 
2a 100 € + trofeu 

Sènior 
Campió 200 € + trofeu 
2n 100 € + trofeu 

Juvenils 
Campió Trofeu 

La quantitat exacta dels premis es publicarà en finalitzar les inscripcions. De l’import del premi aconseguit es deduirà la retenció d’impostos aplicables en virtut de la legislació vigent. Un jugador només pot optar a un premi, el de major quantia. Es requereix un mínim de 50 jugadors en la categoria absoluta per adjudicar els premis en metàl·lic, un mínim de 10 participants en les dames i sèniors. Campió juvenil (nen o nena) amb un mínim de 10 participants en la categoria. 

RESOLUCIÓ D’EMPATS 

En el cas d’haver un empat a la primera plaça de la categoria absoluta, els jugadors empatats jugaran a mort súbita per decidir el guanyador, començant des del tee 1 del camp i fins al desempat. 

En cas d’empat per qualsevol altre lloc premiat o amb trofeu, s’aplicarà la fórmula 18, 27, 36, 45, 51, 52 i 53 forats, l’últim i millor, si l'empat persisteix, es determinarà el millor per a l'últim forat de desempat, els millors últims dos forats, i així els millors últims 54 forats. 

La resta es classifica ex aequo. 

INSCRIPCIONS 

Es prega als jugadors que vulguin incriure’s ho facin a travès de les seves respectives associacions nacionals fins a l’1 de setembre. En el cas d’haver fet la inscripció directament al camp, també ho han de comunicar a la seva associació. L’import de la inscripció és de 80 €. Juvenils (-18 anys) 60 €. L’import inclou les rondes de pràctiques de divendres, 3 voltes de competició, dinar de dissabte, aperitiu i cerimònia de cloenda de diumenge, contribució FIPPA. 

Hi haurà un preu especial de 10,00 € / dia en els greenfees d’entrenament de dilluns a dijous. 

ALLOTJAMENT 

Andorra té diferents possibilitats per allotjar-se prop del camp. Consulteu la disponibilitat d’allotjament a Xixerella Park per e-mail info@xixerellapark.com o al telèfon +376 738 613 (preu especial per jugadors durant l’Open). 

Podeu visitar: www.xixerellapark.com

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC