Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Problemes a l'actualització de dades esportives per motius tècnics informàtics

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 27271
25.09.2015

Altres NotíciesProblemes a l'actualització de dades esportives per motius tècnics informàtics

Durant aquesta setmana del 21 de setembre al 27 de setembre de 2015 estaven programades unes tasques informàtiques que s'han vist agreujades per problemes tècnics informàtics que han portat a un obligat canvi de servidor.

Per aquest motiu alguns processos de la plana web i en especial l'actualització de dades de les competicions jugades durant aquests dies i per tant l'actualització de handicap dels jugadors s'han vist afectats, pel que demanem disculpes a tots els jugadors que s'hagin vist afectats per aquest motiu.

Estem treballant per solventar els problemes que s'espera tenir resolts a principis de la setmana vinent, sense la pèrdua de cap dada esportiva, historial esportiu, actualització de dades i correlació del handicap dels jugadors.

Els jugadors que hagin modificat handicap durant aquesta setmana i que tinguin previst jugar una altra competició durant aquest cap de setmana, poden informar al camp seu de la competició del seu nou handicap per a que les classificacions handicap quedin correctament configurades així com les modificacions de handicap. De fet l'informació al camp seu d'una competició, en cas de no ser correcte el handicap registrat pel propi camp, és una obligació del jugadors segons el punt 6.0 del Reglament de Handicap vigent relatiu a la responsabilitat del jugador.

Extracte del punt 6.0 - Responsabilitat del Jugador
"Cada jugador haurà d'assumir la responsabilitat de conèixer i informar sobre el seu Handicap Exacte i les variacions que hagi pogut tenir entre un i altre torneig. En aquest cas, el jugador haurà d'informar-ho al camp on es celebri el torneig i jugarà amb el seu nou handicap Exacte"


Secretaria ACPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC