Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Criteris de classificació del Rànquing i Interclubs Juvenil i Júnior

Ets a:  IniciNotíciesJuvenilsNotícia id 28592
09.03.2016

JuvenilsCriteris de classificació del Rànquing i Interclubs Juvenil i Júnior

Criteris de classificació per altres competicions utilitzats en funció de la posició al Rànquing i Interclubs Juvenil i Júnior
Amb motiu de l'aplaçament de la 4ª prova de la competició prevista als camps de Franciac i Can Cuyàs, s'aclareixen els criteris classificatoris per altres competicions utilitzats en funció de la posició al Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2016:

Open Catalunya 2016:
Tindrà plaça per jugar la competició el jugador millor classificat del Rànquing Juvenil i Júnior després de la prova del P&P Badalona. 
Per tant el jugador amb millor suma de les 4 proves jugades fins al moment, 3 a dues zones geogràfiques i 1 a zona comú.

Trials per la Copa del Món 2016:
Tindran plaça per jugar la competició els dos jugadors millor classificats del Rànquing Juvenil i Júnior després de la prova del P&P Badalona, un de cada zona geogràfica.
Per tant el jugador de la zona est amb millor suma de les 4 proves jugades fins al moment, 3 a la zona geogràfica est i 1 a zona comú, i el jugador de la zona oest amb millor suma de les 4 proves jugades fins al moment, 3 a la zona geogràfica oest i 1 a zona comú.

Quadrangular Internacional 2016:
Tindrà plaça per jugar la competició el jugador millor classificat del Rànquing Juvenil i Júnior després de finalitzar la competició.
Per tant el jugador amb millor suma de la competició segons Reglament de la mateixa al finalitzar totes les proves del Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2016.


S'informarà el més aviat possible de les dates escollides per a jugar la 4ª prova aplaçada d'aquesta competició.

Secretaria ACPP/FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC