Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Copa The Players 2ª, 3ª i 4ª divisió al P&P Montseny i P&P Portal del Roc el 9 i 10 de juliol

Ets a:  IniciNotíciesPublicitatNotícia id 29291
26.05.2016

PublicitatCopa The Players 2ª, 3ª i 4ª divisió al P&P Montseny i P&P Portal del Roc el 9 i 10 de juliol

Copa The Players 2ª, 3ª i 4ª divisió al P&P Montseny i P&P Portal del Roc el 9 i 10 de juliol. Matxplay per Equips
                           


Copa The Players 2ª, 3ª i 4ª divisió

Competició Matxplay per equips

9 i 10 de juliol de 2016

 

Aquest any 2016, la Copa Catalunya de 1a Divisió és l’única que s’organitza oficialment. El representant dels jugadors, amb el suport d’altres federats, equips i camps, hem volgut donar continuïtat a una competició matx-play per equips per a les divisions de 2ª, 3ª i 4ª.

 

1.- Divisions

Es jugarà una Copa The Players de 2ª divisió.

Es jugarà una Copa The Players de 3ª i 4ª divisió.

 

2.- Equips Participants

A cadascuna de les Copes The Players hi podran participar fins a 8 equips formats per un mínim de 8 jugadors.

Els equips participants a la Copa The Players de 2ª divisió sortiran d’entre aquells que s’inscriguin per jugar la competició al camp seu d’aquesta prova fins el 19 de juny, data de la 7ª prova de l’Interclubs.

L’adjudicació de places entre els equips inscrits fins el 19 de juny es farà per ordre de posició final al seu grup de 2ª divisió i, en cas de 2 equips amb mateixa posició a les dues zones de 2ª divisió, es decidirà per millor puntuació acumulada fins la 7ª prova.

Per tant si s’inscriuen els 4 primers de cada grup de 2a divisió, les places els seran adjudicades. Ara bé si per un dels grups s’inscriguessin els 6 primers i a l’altre els 2 primers més el 8è, els equips classificats serien els 2 primers (del grup que s’han inscrit 3) més els del grup que s’han inscrit els 6 primers, doncs tenen millor classificació a l’Interclubs.

Els equips participants a la Copa The Players de 3ª i 4ª divisió sortiran d’entre aquells que s’inscriguin per jugar la competició al camp seu d’aquesta prova fins el 19 de juny, data de la 7ª prova de l’Interclubs.

A priori, tindran plaça assegurada per participar a la competició els 4 equips primers classificats en cadascuna de les quatre zones geogràfiques de 4ª divisió. En cas que algun dels 1ers classificats de cada grup no s’inscrigui, la prioritat la tindrà el 2on classificat del mateix grup. I si en el cas que el 1er i/o 2on d’un grup de 4a divisió no s’inscrigui, la plaça anirà a parar als equips de 3a divisió que hagin fet la inscripció.

L’adjudicació de places restants (3a divisió) entre els equips inscrits fins el 19 de juny, es farà en primer lloc per ordre de posició final al seu grup ,i en cas de 2 equips amb mateixa posició a les diferents zones d’una mateixa divisió, es decidirà per millor puntuació acumulada fins la 7ª prova.

El dimarts 22 de juny, el Comitè Organitzador publicarà (a través de les web dels camps organitzadors) els noms dels equips inscrits i admesos i, a la vegada es publicarà el quadre d’encreuaments.

Els equips inscrits i amb plaça de joc adjudicada, tindran temps fins el 30 de juny per formalitzar el pagament d’inscripció de la prova que confirma la plaça i l’assistència, en cas contrari les places s’adjudicaran a altres equips.

Amb la inscripció al camp, el capità haurà de facilitar el nom dels jugadors de cada equip.

 

3.- Jugadors dels equips

Els jugadors que podran participar per cada equip són els mateixos que han estat inscrits a l’Interclubs. Addicionalment cada equip podrà inscriure fins a 2 jugadors més que no hagin jugat aquest any a una divisió millor, ni en un equip que jugui una Copa Catalunya.

 

4.- Camp i dates.

La Copa The Players de 2ª divisió es jugarà al P&P Montseny.

La Copa The Players de 3ª i 4ª divisió es jugarà al P&P Portal del Roc.

Les dates de celebració de les dues competicions seran els dies 9 i 10 de juliol del 2016.

 

5.- Fórmula de joc

Es jugarà sota Regles Catalanes.

A cada competició s’establirà un quadre matxplay de 8 equips ordenats per divisió en primer lloc, per posició en segon lloc i per puntuació en tercer lloc.

El dissabte es jugaran els quarts de final eliminant els 4 equips que perdin el seu enfrontament. Hi haurà 12 punts en joc per cada enfrontament entre dos equips repartits de la següent manera:

- 1a ronda amb 2 enfrontaments fourball matxplay = 2 punts  +  2 enfrontaments foursome matxplay = 2 punts. Total 1a ronda: 4 punts.

- 2a ronda amb 8 enfrontaments Individual Matxplay = 8 punts.

En cas d’empat en un partit, cada equip guanyarà 0,5.

En cas d’empat en el global de l’enfrontament entre dos equips, es decidirà per mort sobtada amb 1 partit Individual Matxplay a partir del forat 1 del recorregut.

Accediran a jugar el diumenge els 4 equips guanyadors del seu enfrontament de dissabte, jugant la semifinal i la final a una única ronda de 8 jugadors individuals amb 8 punts en joc.

 

6.- Horaris de sortida

Dissabte es jugaran els quarts de final amb sortides simultànies a les 9:00 pels enfrontaments de parelles i a les 12:00 pels enfrontaments individuals.

Diumenge es jugaran les semifinals en una sola sortida simultània a les 9:00.

Diumenge es jugaran la final i final de consolació en una sola sortida simultània a les 12:00.

Els capitans de cada equip hauran de lliurar per escrit a la organització l’ordre de sortida dels seus jugadors com a mínim 10 minuts abans de l’inici dels partits de forma que les llistes lliurades conformaran els diferents enfrontaments.

 

7.- Capitans d’Equip

Tots els equips hauran de tenir un Capità jugador o no jugador que farà d’enllaç amb l’organització i serà l’encarregat de lliurar les alineacions corresponents.

 

8.- Drets d’inscripció

Els preu d’inscripció per equip serà de 240€ per les dues jornades de competició (independentment de si es guanya el partit de dissabte o si es perd).

La inscripció s’abonarà al camp seu de la competició fins el 30 de juny per confirmar l’assistència a la competició. En cas que els equips admesos no formalitzin el pagament dels drets de inscripció, quedaran exclosos de la competició. En aquest supòsit el Comitè Organitzador es reserva el dret de convidar a d’altres equips que haguessin fet la sol·licitud i no haguessin entrat a la competició, o bé per mèrits esportius dins de la seva divisió.

 

9.- Trofeus

Trofeu per l’equip guanyador i medalles per un màxim de 10 jugadors dels 3 primers equips classificats.


10.- Entrenaments

Durant la setmana anterior compresa des del diumenge anterior a les 14.00 fins el dia abans de començar la competició, els jugadors pertanyents a equips que ja estiguin inscrits podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat.

 

11.- Comitè Organitzador

Estarà format pel Representant dels Jugadors (Xavier Martín), i per  un jugador de la zona geogràfica Est (Oscar Piqué dels Callejeros de 2a) i, un jugador de la zona Oest (Miquel Porta de La Trattoria Urgell de 4a Sud).

 

12.- Comitè de Competició

Estarà format per l’àrbitre de la prova, per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova i per Lluís Fernández.

 

13.- Drets i obligacions del camp organitzador

El camp s’encarregarà d’elaborar les sortides d’acord amb el Reglament i de la publicació de resultats.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i volta, i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin. S’intentarà entregar a l’inici de cada recorregut.

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

 

En el cas que sorgeixin dubtes sobre l’organització i/o el reglament, podreu adreçar les vostres consultes a:

Xavier Martín  -  Telèfon: 615 18 29 33  -   xavi.blofia@gmail.com

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC