Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Campanya Així jugo!!!

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 29330
31.05.2016

Altres NotíciesCampanya Així jugo!!!

La Campanya Així jugo!!!

    

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), conjuntament amb les 69 federacions esportives catalanes, entre elles la Federació Catalana de pitch & Putt (FCPP) va presentar el  dimecres de maig 11 de maig al Museu Olímpic i de l’Esport,la campanya ‘AIXÍ JUGO’, que té com a objectiu promoure l’esport i una pràctica digna a través de l’esportivitat i els seus valors. La FCPP va ser representada pel seu president en Víctor Moscatel.

L’esport és una eina educativa que promou valors molt positius per a la societat. Malauradament en moltes ocasions veiem situacions en altres esports  que poden donar lloc a interpretar l’esport com a un reflex de comportaments negatius. Actituds violentes en l’afició, conflictes entre esportistes, són només alguns exemples d’aquesta realitat que viu tot el sector esportiu. En el cas del Pitch & Putt no és gaire comú situacions d’aquest tipus però de tant en tant hi ha algun cas.

Durant l’acte de presentació , conduït pel director de la UFEC, Jordi Sans, el president de la Unió de Federacions, Gerard Esteva, va presentar la campanya ‘AIXÍ JUGO’. Esteva va donar xifres i casos reals dels incidents violents en esdeveniments esportius en els últims anys, i va destacar que aquests incidents, principalment,no es donen entre els esportistes sinó en l’entorn. Finalitzada la presentació per part del president de la UFEC, es va donar pas al vídeo de la campanya.

 

Video

 

     

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC