Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 69 - Juny 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 32316
04.07.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 69 - Juny 2017

Bons resultats catalans al Campionat del Món Dobles

  

Del 9 al 11 de juny es va disputar el I World Pairs Championship al P&P Tambre (Sigüeiro / Santiago de Compostela). Al campionat del món de parelles i parelles mixtes hi van participar jugadors de diferents països com Irlanda, Catalunya, Gran Bretaña, Holanda, Euskadi, Andorra, Portugal i Galícia. Els jugadors catalans que van participar van ser: Dani Gimenez / Jordi Serra, Dani Stuart Coleman/David Solé, Jaume Vidal / Enric Sanz, Carles i Josep Perez, Alex Portas/David Riera, Javier Gamero/John Frederick Evans, Jose Manuel Pascual/Agustín Redondo, Miguel Angel Soler/Oscar Piqué, Angel Navarro/Josep Iglesias, Jordi Clotet/Enric Rovirosa i la parella mixta Conchi Carballo / Enrique Jaén.

La competició era a 72 forats. Es van jugar quatre modalitats de parelles: la greensome, Copa Canadà, Fourball i Foursome. El divendres 9 de juny a les 16h es va donar el tret de sortida al campionat.

Els primers 18 forats es van disputar sota la modalitat greensome, (cada jugador de la parella fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després realitza un cop alternatiu cada jugador). El millor resultat el van fer els irlandesos Liam O’Donovan i Darcy Pacelli amb 10 cops sota par, seguits de Josep i Carles Pérez amb 2 cops més. El dissabte a les 9:30h del matí es va disputar la 2ona volta de la competició, la Copa Canadà. En aquesta modalitat es compta la suma del resultat individual de cada jugador de la parella. El millor resultat el van fer els irlandesos Thomas Hanley i Kieran Earls amb un total de 92 cops, seguits de O’Donovan i Darcy amb 98.

El dissabte al voltant de les 15:30hh de la tarda es va disputar la 3era volta sota la modalitat fourball, cada jugador juga la seva bola i s’escolleix el millor resultat. Hanley i Earls van fer un gran resultat de 14 cops sota par, seguit dels catalans Josep i Carles Perez amb 10 sota par. La jornada acabava amb en Kieran Earls i Tomas Hanley líders amb -33, segons Liam O'Donovan i Pacelli Darcy amb - 27 i tercers Josep i Carles Pérez amb -21.

El diumenge es va disputar l’ultima i decisiva volta, sota la modalitat foursome, la mes complexa i exigent de totes, cada membre de la parella executa un cop alternatiu. O’Donovan i Darcy van fer 4 cops sota par, els mateixos que els gallecs Hugo Espiritu Santo i Joao Maria Pontes. Amb aquest resultat  Liam O’donovan i Darcy Pacelli van poder aixecar el títol de campions del mon de parelles amb un total de 239 cops acumulats, seguits de Thomas Hanley i Kieran Earls amb 240. En tercera posició la parella catalana Josep i Carles Pérez amb 248 cops, en quarta posició Hugo Espiritu Santo i Joao Maria Pontes amb 251 i en cinquena posició els també catalans Daniel Gimenez i Jordi Serra amb 257.

Pel que fa al Campionat del Món de  Parelles Mixtes tot el cap de setmana hi va haver molta igualtat entre la parella catalana formada per Conchi Carballo amb Enrique Jaen i la que representava al Regne Unit formada per Esther de Shiffart amb Maurits Rangkow. Després de la primera volta els catalans treien dos cops d’avantatge en fer un 50. En la segona volta aconseguien posar-se a 3 cops, però en els fourballs la parella del Regne Unit feia 46 cops per 50 dels catalans. D’aquesta manera de Shiffart i Rangkow es posaven líders per un cop quan faltava una volta. La darrera volta de Carballo i Jaen amb 55 cops feia que aconseguissin la victòria deixant als seus perseguidors a 3 cops en la classificació final.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

Notícia del diari El Mundo Deportivo:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC